BC Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slanic Moldova

Tur Virtual

Centrul Medical MALP - Bază tratament Slănic Moldova

Relaxează-te și vindecă-te la baza de tratamente în Slănic Moldova la Centrul Medical al Complexului Panoramic. Alege un tratament balneo în Slănic Moldova vindecător & odihnitor.

Poți beneficia de numeroase proceduri: masaj cu roci vulcanice, băi galvanice, proceduri kinetoterapeutice, consultații medicale și consultații medicină internă, electroterapie, terapia TECAR, unde scurte, laser, ultrasunete.

Alege pachetul medical cu cazare în Slănic Moldova și cu 2 proceduri gratuite/zi. Vino la Complex Panoramic și oferăți oaza bine meritată de relaxare & vindecare.

Masaj de relaxare

Masajul terapeutic si de relaxare (50 LEI/PROCEDURA 30 MIN) are ca ţintă atenuarea unei afecţiuni şi înlăturarea durerii pe care aceasta o produce.

Beneficiază de un masaj vindecător la baza de tratamente Slănic Moldova a Complexului Panoramic și întoarce-te din vacanța la munte relaxat cu adevărat.

Electroterapie - procedură dureri cronice

Electroterapia (20 LEI/PROCEDURĂ), procedură disponibilă în baza de tratamente din Slănic Moldova, reprezintă o modalitate de tratament mandatorie în managementul durerii cronice și acute date de diferite condiții patologice.

Ce promite procedura? Stimulează creșterea forței musculare, reduce durerea și vindecă organismul.

Procedura se realizează prin mici impulsuri electrice – nedureroare. Poți beneficia gratuit de această procedură în cadrul pachetului medical. Oferăți o vacanță la munte odihnitoare!

Băi galvanice - tratament balnear

Băile galvanice reprezintă o formă de terapie bazată pe curent electric, un tratament medical alternativ (un tip de electroterapie) bazat pe utilizarea simultană a apei și a curentului electric. Tratamentul este disponibil în baza balneară în Slănic Moldova – Complex Panoramic.

Băile galvanice sunt utilizate mai ales în tratamentul bolilor degenerative, cum ar fi artrita inflamatorie și problemele articulațiilor. Baia galvanică este indicată în special pentru efectele sale benefice asupra: sistemului nervos, aparatului locomotor, aparatului cardiovascular și afecțiunilor dermatologice.

Alege această procedură și asigurăți un sejur la munte vindecător și plin de momente relaxante.

Ultrasunete - terapie vindecătoare

Terapia cu ultrasunete (20 LEI/PROCEDURĂ) este un tratament de fizioterapeutic necesar în recuperarea medicală sportivă , ortopedică, reumatismală. Aceasta transformă orice weekend la munte într-o vacanță din care te întorci acasă odihnit.

De ce alegi această procedură? Îți îmbunătățește circulația sangvină, are efect analgezic, miorelaxant și vasodilatator. În plus, remediază probleme inflamatorii, ale coloanei vertebrale, ale musculaturii, traumatice și multe altele.

Echipa de specialiști din baza de tratamente te ajută găsești procedura potrivită ție. La Complex Panoramic ai mai multe decât o cazare la munte!

Terapia cu laser - întoarce-te vindecat din vacanța la munte

Alege laserterapia (20 LEI/PROCEDURĂ) – procedură potrivită mai ales celor cu afecțiuni cardiace sau celor cu elemente de osteosinteză (placi, șuruburi, proteze). În cadrul pachetului medical, procedura este gratuitătu având una dintre cele mai bune oferte la munte, aducându-ți vindecarea.

Aceasta stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația sangvină & limfatică, reduce inflamația și mai ales te scapă de dureri.

Procedura este disponibilă la baza balneo în Slănic Moldova – Complex Panoramic.

Unde scurte - soluția pentru durere

Diatermia cu unde scurte este soluția ta pentru durere! Într-un sejur la munte de 5 zile (pachet medical) scapi de spasme musculare și afecțiuni ale încheieturilor.

Procedura nu este dureroasă și are numeroase beneficii asupra organismului. Crește fluxul sangvin, ameliorează durerea și îmbunătățește mobilitatea țesuturilor.

Vino la Complex Panoramic și alege pachetul medical de 5 zile care îți oferă 2 proceduri gratuite/zi! Dăruieșteți binemeritatul tratament în Slănic Moldova care te vindecă.

Terapia TECAR - relaxare la munte

Terapia TECAR este o formă de fizioterapie cu efecte imediată și de lungă durată. De ce să o alegi? Pe scurt, un simplu weekend la munte devine o oază autentică de odihnă pentru tine.

Aceasta are efect relaxant și antiinflamator reactivant. De asemenea, prin efectul său analgezic, uiți de orice durere cu care ai venit în sejur la munte.

Prin 5 nopți de refacere te întorci din vacanța în Slănic Moldova înviorat. Alege pachetul medical prin care beneficiezi și de 2 proceduri gratuite pe zi.

Proceduri de kinetoterapie disponibile în baza medicală

Kinetoterapia (40 LEI/PROCEDURA) – terapia prin miscare se foloseşte pentru recuperarea medicală şi constă într-un ansamblu de tehnici şi metode având în centru exerciţiul fizic.

Procedurile se adresează atât celor cu diferite afecțiuni, cât și sportivilor care doresc să se recupereze. Printr-un sejur în Slănic Moldova te întorci vindecat acasă!

Un getaway la munte odihnitor? Da, se poate! Pe lângă procedurile balneare, beneficiezi și de acces gratuit la baza SPA a Vilei Teleconstrucția: piscină interioară, jacuzzi, saună și tenis.

Consultații la Centrul Medical

Vrei să duci un sejur la munte la cu totul alt nivel de vindecare și relaxare? Beneficiază de consultația medicului de specialitate (50 lei/persoană) din cadrul Centrului Medical.

Poți alege o consultație medicină internă (50 lei/persoană) pentru un tratament complex. La baza de tratament Slănic Moldova a Complexului Panoramic te poți lăsa cu încredere pe mâna specialiștilor.

Profită de cazarea la munte cu peisaj superb, de un restaurant cu terasă în Slănic Moldova de top și de clipele de relaxare de la Centrul Balneo!

Izvoare minerale cu proprietăți terapeutice din zona Slănic Moldova

Cura externă cu apele minerale de la Slănic Moldova ajută la tratamentul bolilor reumatismale degenerative și diartritice, al celor cardiovasculare și respiratorii, tratamentul bolilor endocrine, al bolilor ginecologice și al altor boli.

Dăruieșteți o vacanță la munte de neuitat și în care te relaxezi cu adevărat. Alege baza de tratamente din Slănic Moldova a Complexului Panoramic și profită de beneficiile izvoarelor & de proceduri vindecătoare.

Mai multe detalii referitoare la proprietățile terapeutice ale izvoarelor găsiți aici.

Drenaj Limfatic- tehnică de masaj prin presoterapie

Alege Drenajul Limfatic – reglează fluxul natural al limfei și reduce inflamațiile și durerile cauzate de cantitatea excesivă de limfă și a metaboliților membrelor. Drenajul limfatic ajută la detoxifiere și la scăderea în greutate prin aplicarea compresiei intermitente pe una sau mai multe părți ale corpului. 

Printre beneficiile Drenajului Limfatic regăsim ameliorarea imediată și confortul pentru cei cu sindromul picioarelor grele, combaterea retenției de apă și a celulitei, precum și ajutorul în prevenirea stazei venoase și a trombozei venoase profunde. Procedura contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea fluxului sanguin și oxigenarea acestuia, susținând pierderea în greutate.

Experimentează Drenajul Limfatic la Complex Panoramic și bucură-te de terapia videncătoare în cele 5 zile ale Sejurului Medical!

Împachetări cu parafină- tratament termoterapeutic

Vino să încerci Tratamentul cu Parafină  – constă în aplicarea parafinei pe o anumită regiune a corpului, fiind o practică des întâlnită și combinată cu alte proceduri (fizioterapie,masaj, kinetoterapie), care grăbește procesul de recuperare. 

Acțiunea parafinei se datorează factorului termic, ea determinând o încălzire uniformă a zonei unde este aplicată de până la 38-40°C și o creștere a circulației intensă a țesuturilor subcutanate. Parafina oferă o gamă variată de efecte benefice, inclusiv cel analgezic, decontracturant, vasodilatator capilar local, reducerea inflamației, stimularea procesului de termoreglare periferică și accelerarea proceselor metabolice.

Alege Împachetarea cu Parafină la Complex Panoramic și trăiește o experiență de relaxare și îngrijire pe parcursul celor 5 zile de Sejur Medical!

Deep oscillation- metodă de tratament unică și brevevată

Alege tratamentul Deep Oscillation ajută la regenerarea mai rapidă după accidentări, intervenții chirurgicale, dureri musculare, întinderi, leziuni traumatice, suprasolicitări sau afecțiuni neurologice – dureri, edeme, inflamaţii, răni, fiind recomandată și pacienților cu implanturi metalice. 

Deep Oscillation aduce multiple beneficii, precum recuperarea rapidă după antrenamente și accidentări, pregătirea eficientă pentru exerciții fizioterapeutice, scurtarea perioadei de convalescență și tratament eficient al edemelor. Utilă în diverse leziuni sportive și afecțiuni respiratorii, această terapie oferă și un efect relaxant și regenerator, fiind ideală pentru revenirea rapidă la tratamentul și antrenamentul activ.

Descoperă magia tratamentului Deep Oscillation la Complex Panoramic și transformă-ți starea de bine în doar 5 zile de răsfăț în cadrul Sejurului Medical!

Locații partenere

Partner
Partner
Partner