BC Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slanic Moldova

Centrul Medical MALP

Centrul Medical MALP vă pune la dispoziție:

  1. Cabinet de consultații
  2. Sală Kinetoterapie
  3. Sală Electroterapie
  4. Sală Masaj
  5. Cabinet de consulații medicină internă

 

Cabinet consultații

➢ Consultatie Medic de specialitate 50 lei/persoana

Sală Kinetoterapie

➢ Kinetoterapia (40 LEI/PROCEDURA) – terapia prin miscare se foloseşte pentru recuperarea medicală şi constă într-un ansamblu de tehnici şi metode având în centru exerciţiul fizic.

Sală Electroterapie

Electroterapie (20 LEI/PROCEDURA) Electroterapia reprezinta o modalitate de tratament cruciala in managementul durerii cronice si acute date de diferite conditii patologice.

Ultrasonoterapia (20 LEI/PROCEDURA) Este un tratament de fizioterapeutic necesar în recuperarea medicală sportivă , ortopedică, reumatismală.

Terapia cu laser (20 LEI/PROCEDURA) are un efect antiinflamator, antialgic, crește viteza de reparare a țesuturilor, determină formarea unui țesut de reparare de calitate superioară, stimulează sistemul imunitar local, cu accelerarea vindecării infecțiilor.

Băi galvanice

Băile galvanice reprezintă o formă de terapie bazată pe curent electric, un tratament medical alternativ (un tip de electroterapie) bazat pe utilizarea simultană a apei și a curentului electric. Concret, pacientul se află într-o baie de 34 de grade Celsius, în timp ce un curent electric ușor (cu o tensiune de 50-60 volți, însă de intensitate slabă) este trecut prin corpul său.
Băile galvanice sunt utilizate mai ales în tratamentul bolilor degenerative, cum ar fi artrita inflamatorie și problemele articulațiilor.

Baia galvanică este indicată în special pentru efectele sale benefice asupra: sistemului nervos, aparatului locomotor, aparatului cardiovascular și afecțiunilor dermatologice

Sală Masaj

Masajul terapeutic si de relaxare (50 LEI/PROCEDURA 30 MIN) – are ca ţintă atenuarea unei afecţiuni şi înlăturarea durerii pe care aceasta o produce.

Cabinet consultații medicină internă

Consultație Medic de specialitate 50 lei/persoană

Izvoare minerale cu proprietăți terapeutice din zona Slănic Moldova

Cura externă cu apele minerale de la Slănic Moldova ajută la tratamentul bolilor reumatismale degenerative și diartritice, al celor cardiovasculare și respiratorii, tratamentul bolilor endocrine, al bolilor ginecologice și al altor boli.

 Mai multe detalii referitoare la proprietățile terapeutice ale izvoarelor găsiți aici.

Locații partenere

Partner
Partner
Partner