BC Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slanic Moldova

Cameră Twin Standard

400 Lei

/Noapte
Special:

Cazare în Slănic Moldova într-o cameră dublă cu paturi separate. Cauți cazare la munte? Alege un hotel de lux – Complex Panoramic. Poți savura preparate delicioase în restaurantul de lux cu terasă, de unde poți admira un peisaj superb.

 


Detalii:

Ai acces gratuit la Centrul SPA al Vilei Teleconstrucția: piscină interioară, saună, jacuzzi și teren de tenis.

Camera VIP

1000 Lei

/Noapte
Special:

O experiență unică, o experiență în sine cazarea, însă când se suprapune cu priveliștea… este o experiență care trebuie trăită. Camera VIP este ideală pentru un weekend romantic la munte: cameră cu jacuzzi, șemineu și un cer înstelat!


Detalii:

Cauți o cazare romantică la munte? Rezervă camera VIP a Complexului Panoramic și sigur partenerul va rămâne surprins!

Cameră Dublă Matrimonială pat king size

440 Lei

/Noapte
Special:

Cameră Dublă Matrimonială cu pat king size în hotel de lux Slănic Moldova – Complex Panoramic! Rezervă acum pentru o experiență de neuitat și cu o priveliște superbă.

 


Detalii:

Cauți o cazare în munți cu TV, baie privată și WiFi? Complexul Panoramic e locul ideal! Te poți delecta cu top preparate în restaurantul cu terasă și cu numeroase deserturi. În plus, poți beneficia de numeroase proceduri la baza de tratamente balneo: masaj cu roci vulcanice, băi galvanice și multe altele.

 

Cameră Dublă/Twin Bed regim Single

350 Lei

/Noapte
Special:

Călătorești singur într-un sejur la munte? Transformă vacanța la munte într-un concediu odihnitor & luxos. Alege și procedurile relaxante și vindecătoare de la baza de tratamente balneo a Complexului Panoramic.


Detalii:

Pe lângă procedurile balneo, beneficiază gratuit de acces la baza SPA a Vilei Teleconstrucția: piscină interioară la munte, tenis, jacuzzi, saună. Rezervă acum pentru un sejur Slănic Moldova memorabil! Sigur te vei întoarce din vacanță relaxat.

Cameră Dublă Matrimonială pat Queen size

400 Lei

/Noapte
Special:

Cauți o cazare la munte? Alege Complex Panoramic și camera dubla matrimonială cu pat king size pentru o relaxare totală! Vei avea parte de un sejur în Slănic Moldova de neuitat!


Detalii:

Dimineața poți admira peisajul montan superb de pe terasă, după care poți savura micul dejun în restaurantul de top. Îți dorești mai multă relaxare? Alege procedurile din baza de tratamente balneo.

Acceptăm plata cu vouchere de vacanță

Voucher
Voucher
Voucher

Cazare Slănic Moldova

Cum ajungi la noi

Accesul se poate efectua: de la ONESTI sau MIERCUREA–CIUC LA TG. OCNA, pe DN 12A
De la BACAU sau BRASOV pe DN 11 pana la ONESTI, apoi TG. OCNA - SLANIC MOLDOVA, pe DN 12B
GARA SALINA din TG. OCNA pe linia ADJUD-CICEU, apoi cursa auto pana in autogara din SLANIC MOLDOVA.

Locații partenere

Partner
Partner
Partner