BC Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slanic Moldova

Noi si ce să faci in Slănic Moldova

Rezervă-ți vacanța la munte dorită la Complex Panoramic, în Slănic-Moldova și vei avea parte de liniștea dorită, de aerul curat de care îți este dor și peisajele de vis, indiferent de anotimp.

Mai mult, camerele moderne și confortabile, zonele de living – relaxare la baza de tratament Slănic Moldova a Complexului Panoramic, un restaurant cu terasă – îți vor completa buna dispoziție de care ai nevoie într-un concediu la munte perfect.

Dacă mai adaugăm și ospitalitatea noastră, putem garanta că o să ai parte de un sejur la Slănic Moldova remarcabil! Ai acces gratuit la baza SPA a Vilei Teleconstrucția: piscină, jacuzzi, saună, tenis – mai mult decât o cazare la munte, ai o întreagă experiență relaxantă & de neuitat.

Te intrebi ce să faci când esti cazat in Slanic Moldova, te anunt ca este o statiune ofertanta: pârtie de ski, plimbări cu bicicleta, drumeții, închirieri ATV, plimbări cu ponei, trasee montane si multe altele.

Cheile și Cascada Slanicului

Îți dorești un concediu la munte plin de aventuri și distracție? Alege un sejur în Slănic Moldova la Complex Panoramic și pe lângă partea de relaxare (tratamente la munte, masaj, terapii relaxante) te poți distra ca niciodată vizitând punctele turistice.

Potecile înguste și pe alocuri abrupte de pe malul stâng al Slănicului, umbroase și tăcute, oferă un peisaj sălbatic și captivant amatorilor de mici escapade, fiind însă ușor de parcurs, alcătuind un traseu preferat de mulți dintre turiștii ce adoră să imortalizeze o parte din spectacolul oferit de stațiune, acompaniați de susurul Cascadei.

În plus, după o zi plină de activități pentru tine, dar și pentru cei mici (se pot distra la locul de joacă) – vă puteți delecta cu preparate rafinate în restaurantul cu terasă al Complexului Panoramic.

Pârtia de schi Nemira

Dăruiește-ți un getaway la munte și uită de stres dând frâu liber distracției! La Complex Panoramic, în afară de toate activitățile de care beneficiezi gratuit (piscină, saună, tenis și jacuzzi la Vila Teleconstrucția), te poți aventura pe Pârtia Nemira!

Amplasamentul este localizat în Munții Nemira din Carpații Orientali, pe un versant nordic, între altitudinile de 470 și 720 m,având punct de plecare (stația inferioară a telescaunului).

Baza pârtiei de schi, respectiv stația inferioară a instalației de transport pe cablu, se situează lângă DN12B Târgu Ocna –Slănic Moldova la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu; prin spatele Complexului Cerdac se ajunge direct la stația inferioară a telescaunului.

Parcul Slănic Moldova

Îți dorești o vacanță la munte în care să te poți bucura de clipe plăcute alaturi de cei dragi? Vizitează Parcul Central al Slanicului! Parcul Central din Slănic Moldova are o suprafață de 4,16 ha și oferă posibilitatea turiștilor de a petrece timpul liber într-un cadru încântător.

Parcul din stațiune cuprinde alei amenajate cu bănci printre copaci falnici și flori colorate, un foișor realizat în același stil arhitectural cu întregul ansamblu al Cazinoului, unde în sezonul estival acorduri de fanfară sau muzica de promenadă întregesc bucuria turiștilor, fântâni arteziene și cascade antropice, busturi ale unor personalități culturale românești, un modern spațiu de joacă pentru copii, internet wireless și multe alte facilități.

Cazinoul din Slănic Moldova

Îți dorești o cazare la munte care să fie aproape de puncte turistice pentru a putea explora Slănic Moldova? Vino la Complex Panoramic!

Cazinoul din Slănic Moldova este un monument istoric inclus în grupa A având valoarea națională și universală (Cod LMI 2004 – BC II-m-A-00901).

Casinoul din Slănic-Moldova a fost ridicat de către meșteri italieni și de pe Valea Slănicului în anii 1892-1894, în stilul Art Nouveau după planurile cunoscutului arhitect ieșean George Sterian, împreună cu H. Rick, din inițiaiva arhitectului Nicolae Ghica-Budești, pe atunci efor al Epitropiei „Sf. Spiridon” din Iași..

Baza de tratamente Slanic Moldova - Centrul Medical MALP A

Sejur balnear în Slănic Moldova? Da, se poate – la Complex Panoramic.

Vino la baza de tratamente și profită de:

-Masaj relaxant & cu roci vulcanice

-Electroterapie, terapia TECAR

-Unde scurte, laser

-Băi galvanice, ultrasunete

-Kinetoterapie

-Consultații & consultații medicină internă

Locații partenere

Partner
Partner
Partner