BC Str Vasile Alecsandri Nr 22, Slanic Moldova

Tur Virtual

Restaurant Slănic Moldova cu specific Steak House

Cauți cazare Slănic Moldova unde poți savura preparate de top rafinate? Un nou concept de restaurant în Slănic Moldova cu ambient distins și relaxant, unde poți servi preparate culinare variate. De la specialități Steakhouse, produse tradiționale românești din produse naturale și preparate internaționale celebre – sigur rămâi încântat!

Deoarece capacitatea permite, putem oferi servicii de organizare evenimente la munte. Aniversarea ta sau a unui prieten într-un hotel la munte alături de cei dragi și cu preparate top – cum sună?

Când vremea permite te așteptăm pe terasă să admiri priveliștea din Slănic Moldova. Orice weekend la munte devine mai plăcut la Complex Panoramic!

Meniu Complex Panoramic

Restaurant la munte cu preparate gătite cu gust, produse de calitate și iubire. Alege dintr-o gamă variată!

Vino la terasa Slănic Moldova atunci când vremea permite și delectează-te nu doar cu preparate delicioase, dar și cu peisajul îmbietor. Hotel de lux cu priveliște și preparate gustoase? Da, la Complex Panoramic Slănic Moldova!

Poți consulta meniul chiar aici pe website, iar când vii în sejur Slănic Moldova poți savura deliciile la care râvnești.

 

Cramă de vinuri

Cazare în munți, preparate rafinate, momente de relaxare – cu ce te mai poți delecta la hotel Slănic Moldova? Cu vinurile deosebite din crama noastră care vă vor completa alegerea culinară.

Descoperă-le finețea și dăruiește-ți un sejur la munte plin de clipe de savoare!

Locații partenere

Partner
Partner
Partner